I was tricked!

I løpet av helgen, har vi som mange andre, nesten snødd inne. Dagens intervaller skulle egentlig gjennomføres ute, men heldigvis har Jon gitt meg et alternativ. Dersom været gjorde at jeg ikke kom meg ut, så skulle jeg gjennomføre økta på mølle. 400 meters banen var nedsnødd, så valget idag ble ganske enkelt. Det ble innendørs økt.

10 min rolig jogg (oppvarming)

4x400m @ 16 km/t, 2 minutters aktiv hvile mellom hver 400m.
Etter den fjerde 400 meteren, ta 5 minutters pause, gå rundt, eller rolig på mølla.
Gjenta 4 ganger, totalen blir da 16x400m.

img_8344

Når jeg løper på 16 km/t, så tar det 1 1/2 minutt, å løpe 400 meter. Det vil si at da økta var gjennomført, så hadde jeg løpt 24 minutter på 16 km/t, 6,4 km i den farten. Hadde jeg fått beskjed om at jeg skulle løpe 6,4 km på 16 km/t, så hadde jeg sagt; «yeah right»…. I was tricked! Jon lurte meg faktisk, til å løpe ganske langt, i en fart som for min del er ganske fort. Superfornøyd med egen innsats, avsluttet dagens økt med litt wall walk.

img_8355

Happy Sunday ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s