I love pullups!

Jeg elsker pullups, følelsen av å dra meg selv opp, gjerne med ekstra vekt, er helt vanvittig rå. Når jeg tenker tilbake på hvor jeg startet, så blir jeg ganske stolt av meg selv. Det ligger MYE jobb bak, men det er så absolutt verdt det. Elsker å kjenne på mestringsfølelsen.

img_6042

Fra å jobbe hardt for å klare den ene første repetisjonen, så har jeg kommet opp på et nivå, hvor jeg varmer opp med noen kjappe pullups repetisjoner, før jeg kjører igang med settene jeg skal igjennom. De siste ukene har jeg jobbet med pullups fire dager i uken. Det har vært endel mengdetrening, det vil si at jeg for eksempel skal gjennomføre 50 pullups, og dele dem opp som jeg ønsker. Det verste var vel den dagen jeg skulle igjennom 150 pullups, du kan lese mer om det her. Armene mine var helt ødelagt i flere dager etterpå.

img_5177 img_5720

I tillegg til mengdetrening, har jeg kjørt pullups med ekstra vekt. Det er ikke alltid det går som man ønsker, bare se på bildet under. Tirsdag hadde jeg håpet på 4 repetisjoner med 10 kilo ekstra, men klarte «bare» 3. Idag derimot, klinka jeg til, og dro meg opp 4 ganger, du kan se en liten filmsnutt på min instagramkonto, heiditindvik.

img_8016

Jeg har litt over 5 uker igjen av mitt 15 ukers opplegg fra Jon, jeg er så vanvittig spent på hvor mange pullups jeg klarer når jeg skal teste maks. Målet er 15 repetisjoner, jeg skal klare det!!

img_8075

God torsdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s