Sjokoladelapper m/havregryn

Lysten på noe godt til matpakka, eller ekstra kos til helgelunsjen? Da kan jeg anbefale disse utrolig digge havrelappene. Jeg fant oppskriften på kriweb.no, men triplet den, og gjorde noen små justeringer.

3 egg
4 dl melk
60 g sjokoladeprotein
250 g havremel
1 dl havregryn
2 ts bakepulver
2 ts kakaopulver
3 ss sukrin gold
2 ts kardemomme

Bland alle ingrediensene sammen, bruk gjerne en visp. Stek lappene på middels varme, jeg satte plata på 5. Dersom du steker dem på middels varme, så blir de ikke brent, det tar bare litt lenger tid. Det er absolutt verdt det. Jeg stekte 3 stk i slengen, og brukte 2 ss med røre per lapp. For at de ikke skulle bli kalde, hadde jeg stekeovnen på 50 grader, og oppbevarte dem der til alle lappene var ferdig stekt. Det ble cirka 15-20 lapper.

Disse er supergode med banan eller syltetøy og cottage cheese. Også perfekt i nisteboksen med brunost, nam nam ❤

img_7110 img_7115

God helg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s