Nullstill!

I dag har vi vært så heldige å hatt besøk av Øyvind Hammer på jobben. Dette er mannen som har coachet Ole Einar Bjørndalen, en av Norges råeste idrettsutøvere. I tillegg har han skrevet boken Hammerkoden. Jeg har ikke lest mange motivasjonsbøker, skal innrømme at jeg ofte synes det er mye av det samme som går igjen. I dag har jeg derimot kjørt hjem fra jobb, og bestilt meg boken Hammerkoden.

img_7648

Foredraget var utrolig engasjerende, og motiverende. Han dro mange paralleller som jeg tror de fleste kan kjenne seg igjen i. Det viktigste jeg derimot tok med meg i dag, var det å lære seg og nullstille. Jeg vet selv at jeg er dårlig på dette. Hvis en treningsøkt starter dårlig, drar jeg den dårlige følelsen med meg gjennom hele økten, og det blir en drittøkt. Det samme gjelder på jobb, gjør jeg en feil, er jeg fæl til å grave meg ned i det jeg har gjort feil. Fremover, skal jeg gjøre mitt beste for å nullstille, akseptere fortiden, og se fremover. Det gjelder ikke bare på trening, eller på jobb, det gjelder i mange aspekter av livet.

Som Øyvind Hammer sa; du kan ikke forandre fortiden. Når vi ikke klarer å legge ting bak oss, nullstille, så påvirker det nåtiden. Vi må akseptere fortiden, og bruke energien vår til å se fremover.

Da Frank ikke klarte å kvalle til NM enkeltdistanser nå i oktober, så skrev han til meg på melding; Må bare nullstille, fokusere på resten av sesongen, og jobbe videre. I dag har jeg satt meg et nytt mål, jeg skal bli bedre på å nullstille, fokusere på fremtiden og jobbe videre for å nå målene mine, selv om kanskje treningsøkten, eller arbeidsdagen starter dårlig.

img_7643

Ha en herlig onsdag ❤

1 tanke på “Nullstill!

  1. Tilbaketråkk: Row, row, row your boat! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s