Run Heidi, run!

Når du står i garderoben før trening, og har mest lyst til å sove, da kan det være vanskelig å motivere seg til MANGE intervaller. Så mange intervaller, at du faktisk må restarte mølla, for å få fullført.

img_7563

Etter ti minutters oppvarming, starter moroa. Første minutt er lett jogg, for hver runde skal du øke farten. Den siste runden, skal være så hardt du klarer å løpe i ett minutt. Etter 12 runder, gå rolig i 5 minutter. Repeter 2 ganger. Intervallene blir da som følger:

10 minutter oppvarming, lett jogg
1 min løping
1 min pause
12 runder (forrige uke var det 10 runder, neste uke er det 14!!! runder)
5 minutter rolig gange
1 min løping
1 min pause
12 runder (forrige uke var det 10 runder, neste uke er det 14!!! runder)
5 minutter rolig gange
1 min løping
1 min pause
12 runder (forrige uke var det 10 runder, neste uke er det 14!!! runder)
5-10 minutter nedtrapping, lett jogg/rolig gange

Jeg starter på 8,5 km/t det første minuttet på mølla, og fullfører på 18 km/t, det siste minuttet. Det gjør jeg alle tre rundene. Med oppvarming og nedtrapping tok dagens økt 1 time og 37 minutter. Da er det bare å si til seg selv; Run Heidi, run!

img_7560

2 tanker på “Run Heidi, run!

  1. OK, dette ble min rednind i morges. Hadde så dårlig samvittighet for at jeg ikke hadde trent på mandag og tirsdag, men var ikke helt i form for å gjøre styrke, så det ble «Run Maryam. Run» á lá Heidi :). Jeg kjørte 2 runder da jeg måtte til jobb, og fikk ikke løpe fortere enn 15,5 km/h, men jeg er fornøyd! En veldig bra start på dagen!
    Tusen takk for inspirasjon og ha en flott onsdag kjære flotte Heidi!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s