Hvorfor trene?

Det finnes mange gode, (og dårlige) unnskyldninger for hvorfor man ikke trener. Hvorfor jeg trener? Fordi jeg er glad i kroppen min, fordi som mottoet på bloggen min sier: «Take care of your body. It´s the only place you have to live».

img_6676

Jeg hadde kanskje ikke trengt å gjøre det så ekstremt, jeg kunne fortsatt med trening i komfortsonen, men jeg kom til et punkt da det ikke lenger var nok. Da jeg ga fra meg ansvar på jobb, fordi migrenen min blant annet var blitt for ille til å takle lange jobbreiser, så ga ikke det mye mestringsfølelse. Det var en skikkelig nedtur. Treningen har gitt meg mestringsfølelsen tilbake, og migrenen er som jeg har skrevet tidligere, nesten borte. Jeg har blitt så sterk i nakke, rygg og skuldre, at jeg sjelden har smerter, som tidligere førte til migrene og utallige besøk hos kiropraktor.

img_6693 img_6700

Mine ti på topp motivasjonsfaktorer for å trene:

1. DET ER GØY!!!
2. Det gir meg mestringsfølelse
3. Det gir meg selvtillit
4. Det gir meg en bedre hverdag
5. Det gir meg bedre helse
6. Jeg blir i godt humør
7. Jeg sover bedre
8. Fordi det er en mirakelkur for kropp og sinn
9. Fordi jeg vil investere i min alderdom, det blir en slags pensjonssparing 😉
10. Fordi jeg liker hva treningen har gjort med kroppen min (ja, det er lov å trene fordi du vil se bra ut, det er en bonus med treningen)

img_6686

I morgen er det en ny uke, med nye muligheter! Skal du på trening?

God søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s