Løpeglede?

Jeg liker å løpe, liker best intervaller og løpeturer i skogen uten mål og mening. Ja, på løpefronten har jeg ikke vært spesielt flink til å strukturere treningen. Allikevel har jeg klart å komme meg opp på et helt greit nivå på løpingen, mila går unna på 51:47 på mitt raskeste.

img_4702

De siste seks ukene, har jeg derimot blitt tvunget til å strukturere løpingen. Det er ikke synd på meg, jeg har selv bedt om det. De første tre ukene, dro jeg meg selv ut på disse uendelig kjedelige 90 rolige minuttene. Du kan lese mer om det her.

I uke 4 forsvant «nittiminutterne» ut av programmet, jippi, og ble erstattet av intervaller. Blant annet bakkeintervaller. I neste uke blir det mer intervaller, det ser tungt ut på papiret. Så tungt at jeg begynner å savne 90 rolige minutter. Jeg skulle ikke tenkt tanken, og har selvfølgelig tatt en sniktitt på treningsprogrammet mitt fremover. Uke 10-12 i programmet, kommer 90 rolige minutter tilbake igjen…. Tusen takk Jon!

I dag ble intervallene mine gjennomført i skogen, de skal egentlig gjennomføres på bane. Det fristet mer å løpe i skogen, så jeg forsøkte til tross for mye bakker, å styre pulsen inn i de riktige sonene i forhold til programmet.

img_6506 img_6518

Det er nydelige høstfarger i skogen, og frisk luft, så deilig at jeg kjenner løpegleden komme snikende 😉

img_6548

God torsdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s