Are you a champion?

Fem uker inn i nytt treningsprogram, og jeg har det så utrolig gøy. Jeg digger mitt nye program fra Jon. De tre første ukene, var såkalte «oppvarmingsuker», de siste to ukene har vært alt annet enn oppvarming. Allikevel elsker jeg det. Programmet er utrolig variert, og crossfit inspirert, akkurat som jeg liker det. I tillegg inneholder det pullups, MYE pullups. I dag startet dagen med 50 pullups.

img_6223

Det gjelder å gå inn i øktene med riktig innstilling i hodet, og min kjære Frank tipset meg om en tale dere må se. Hvis du ikke blir inspirert av dette, da vet ikke jeg. Hver gang jeg ser/hører på denne talen, får jeg gåsehud, og et vanvittig ønske om å «kicke ass» på trening.


Tirsdag gjorde jeg nettopp det, da jeg skulle gjennomføre følgende økt:

40 pullups
5-1 pushup ladders
Maks renegade rows på 10 minutter

Deretter begynner morroa:
5000m roing, hvert andre minutt hopp av romaskinen, kjør 5xdips. Forrige uke brukte jeg 28 minutter og 57 sekunder, og da skulle jeg «bare» gjennomføre 4xdips hvert andre minutt. Vet dere hva tiden min ble denne uken? 25 minutter og 52 sekunder, og det med en dips mer hvert andre minutt.

img_5748 img_5747

Hanne sto ved min side, pushet meg igjennom, og skrek når jeg hadde mest lyst til å roe ned tempo. «Ikke gi deg» «Hold tempo».

img_5743

I går var det jeg som sto å skrek til Hanne, da hun skulle igjennom styrkemomentene under NM i Athletic Fitness. Hanne sin heiagjeng overdøvet de andre, da både venner, familie og kollegaer fylte opp Oslo Konserthus med heiarop til den flotte jenta vår. Det var mange tårevåte øyne, da Hanne klatret opp på pallen, og tok bronsemedaljen i NM Athletic Fitness.

af

Det er liten tvil om at Hanne i alle fall er «en champion». Er du en champion? Det er i alle fall beskjeden jeg gir til mitt hodet, hver gang jeg går over dørstokken for min neste treningsøkt.

img_6144

Ha en nydelig søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s