Min inspirasjon!

Det er ikke vanskelig å finne inspirerende mennesker i sosiale medier, det er utrolig mange herlige jenter som inspirerer meg hver dag på Instagram. Allikevel er det to mennesker, som inspirerer meg mest av dem alle. Det er to mennesker som jeg stort sett ser hver dag. De har begge et konkurranseinstinkt, og en viljestyrke jeg beundrer. Det er selvfølgelig min mann Frank, og min venninne Hanne.

IMG_4851

IMG_7114

På lørdag skal de begge i ilden. Frank har sesongens første løpshelg, og målet for sesongen er å kvalle til NM enkeltdistanser på 5000 meter og NM allround. Lykkes han, vil det i praksis si at min mann er blant landets 20-25 beste skøyteløpere. Han gikk under kravet på 5000 meter tre ganger i fjor, men dessverre for sent i sesongen.

Det er kanskje vanskelig å forstå hvor god han egentlig er, men han er helt sinnsykt rå. Sannsynligvis er han den eneste på dette nivået, som i tillegg til hundrevis av timer med trening, balanserer en krevende fulltidsjobb, som han gjør med glans. Stort sett trener han alene, og må pushe seg selv, det krever en vanvittig mentalstyrke. I tillegg er skøyter en syresport som få andre, skøyter er vondt! Det sier seg selv, når han tilbakelegger 5 km på isen på drøye 7 minutter. Respekt!

frank000113_lav

Hanne stiller lørdag i sin andre Athletic Fitness konkurranse, og denne gangen er det NM. I Athletic Fitness skal hun i tillegg til å bedømmes på fysikk, også prestere i pullups (i konkurranse kalt chins), roing og dips. Hanne har jobbet beinhardt. Vi som aldri har gått på konkurransediett, forstår nok ikke hvor tøft det er, når du i tillegg skal prestere, og holde energien oppe på trening, uke etter uke. I tillegg evner Hanne å motivere meg på trening, når hun selv egentlig er helt tom for energi. I går ble det både tårer og latter på trening for å si det sånn.

hanne

Jeg kunne sagt så utrolig mye mer til begge. Dere er ganske enkelt råere enn råeste begge to! Jeg er uendelig heldig som kan dele treningsgleden min med verdens beste mann, og verdens beste venninne. Tusen takk for all inspirasjon dere gir meg hver dag!

8910af0d-c64c-4ccd-957c-baf111963f47

Masse lykke til på lørdag begge to, jeg vet dere er klare for innsats. Dere har gjort jobben! Husk; «Always be yourself! Unless you can be superman, then always be superman» ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s