Knockout!

Jeg regner med det ikke bare var jeg som satt litt småkvalm, og nervøs i sofaen i går, for å se Cecilia Brækhus bokse. Det er mulig kvalmen kom av all smågodten jeg klarte å trøkke i meg, men nervøs var jeg. Da hun beveget seg mot ringen, og OnklP dundret over høyttalerne, begynte jeg faktisk å gråte, gåsehud. Etter tre minutter knocket Brækhus ut Mathis, og det ble halleluja stemning i stua. Med Brækhus i tankene, bestemte jeg meg for å slå knockout på dagens treningsøkt.

img_5437 img_5442

Jeg skulle trene med min svigerinne Anja i dag, og det er alltid koselig. Øktene går så fort når man kan skravle, og trene så svetten siler. I dag var det bein som sto på min plan, og selvfølgelig pullups. Jon har gitt meg tre alternativer for denne økten, som bestemmes utfra hvor sliten jeg er i beina. Siden beina føltes bra, så gikk jeg for alternativ nummer en. Tror alle høydemetrene i fjellet med tung ryggsekk, har gjort sitt for styrken min i beina, i dag føltes det lett å løfte tunge knebøy.

Økten ble avsluttet med en «morsom» sak:
10x goblet squat
20x kettlebell swings
Maks runder på 15 minutter

Tusen takk Anja, for at du ble med på denne. Jeg synes vi slo knockout på de 15 minuttene.

img_5450

Etter 2 timer og 20 minutter forlot jeg treningssenteret, rimelig svett og fornøyd med dagens innsats. Tror jeg må begynne å se boksekamper litt oftere, det ga meg et skikkelig kick.

hhhhhh

Ha en nydelig søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s