Sucker for Pain!

I dag ble Hanne med meg til Holmestrand etter jobb. Det er bare litt over en uke til Hanne skal konkurrere i Athletic Fitness, under NM i Oslo Konserthus. Det vil si at hun nå er i innspurten på dietten, og går på lavkarbo. Allikevel sa Hanne ja til å bli med meg på økta mi i dag, som jeg egentlig hadde gruet meg litt til. Jeg går absolutt ikke på lavkarbo, men trengte litt «Hanne energi» for å gjennomføre i dag. Økten inneholdt selvfølgelig pullups, etter oppvarming av skuldre.

img_5122  img_5126

Dagens økt:

40 pullups
5-1 push up ladders
5000 meter roing, hopp av hvert andre minutt, gjør 4 dips.
10 minutter med renegade rows.

5000m!!! med dips hvert andre minutt. Min trener Jon er gal. Men med Hanne på romaskinen ved siden av, gikk det som en lek. Det var tungt, men det hjelper å ha en energibunt som treningspartner, som pusher deg det lille ekstra du ikke klarer helt selv.

Da økten nærmet seg slutten, og det var igjen 2 minutter av våre 10 minutter med renegade rows, kom «team sangen» til Hanne og meg på radioen. Da ga vi alt i siste innspurt. Skal du skvise ut det lille ekstra på trening, sett på denne låta; Sucker for Pain. Hanne og jeg er to suckers for pain – no pain, no gain!

img_5151

img_5136

img_5143

Ha en strålende kveld fine lesere, snart er det fredag og helg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s