Ramping up!

Jeg er nå i min tredje uke av mitt nye program. Det er fortsatt det Jon har kalt «oppvarmingsuker». Meningen er at jeg ikke skal slite meg helt ut, men gjøre meg klar for de neste ni ukene med beinhard jobbing. Det er nå over 4 uker siden jeg var syk, og i dag er første økten hvor jeg har følt at kroppen er der den skal være igjen, utrolig deilig. Dagens økt var ganske morsom, så tenkte derfor å dele den med dere:

3×10 biceps curl
3×10 fremoverbøyd roing
3×10 pushups

Hvert tredje minutt, i 30 minutter:
4x pullups
4x skulderpress m/stang
10 box jumps (gå ned fra boksen)

img_4621

EMOM – Death by pushups (Every minute on the minute – start hvert minutt):
0:00 – en pushup
1:00 – to pushups
2:00 – tre pushups
Osv.
Fortsett til du ikke klarer å gjennomføre antall pushups som er påkrevd.

60 minutter rolig langkjøring på mølla.

Det er nesten så jeg begynner å like denne rolige langkjøringen, dilte avgårde i passelig luntetempo med god musikk på øra 🙂 Frykter at det ikke blir så mye av det de neste ni ukene, på mandag starter hardkjøret.

img_4603

God onsdag fininger ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s