Life upside down!

Jeg er sikker på at man lever et langt og godt liv, dersom man tilbringer litt tid oppned. Farfar sto nemlig på henda til han var over 80 år, og ble 92 år gammel. Derfor var jeg veldig spent da jeg igår skulle på «handstand workshop» på Shape Up Convention. Frem til nå har jeg forsøkt å stå på henda ved å bare sparke meg selv opp. Det er for så vidt greit, men det skal litt mer til. I går lærte jeg endel triks, og etter 45 minutter med diverse øvelser for å komme til håndstående, så klarte jeg faktisk å stå i cirka 2-3 sekunder. Kurset ble holdt av ulrikonhands, og du kan lese mer om hvordan du kan lære deg håndstående her.

img_4331

Bildet under ved Polarsirkelen, er fra før jeg var på håndstående workshop. Kroppen er skjev, hendene er for langt fra hverandre. Jeg strekker ikke nok ut, og fester blikket feil. Etter workshopen har jeg i alle fall forstått noen flere prinsipper, kroppen er mer rett, hendene mer samlet, blikket er ned mot tomlene mine. Jeg ble motivert til å jobbe mer med håndstående, dette var gøy.

f837a12b-7192-4617-a8a7-182fae695435 img_4377

Trening med egen kroppsvekt er utrolig morsomt. Jeg er allerede en stor pullups fan, og det var selvfølgelig stas, da jeg ble gjenkjent igår av noen jenter som kalte meg for pullupsdronningen. Utrolig gøy å møte så mange inspirerende, søte jenter. En av dem var herlige Jørgine. Jørgine hadde timen «tren sammen», med Lasse Tufte. Mer trening med egen kroppsvekt i mange merkelige posisjoner, mye latter.

img_4297 img_4379

Life upside down ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s