150 pullups anyone?

Heldigvis er det ikke bare løping jeg ha sagt jeg vil bli bedre på, jeg har også sagt at jeg skal nå 15 pullups før året er over. Jeg er nå på 13. I dag var økta ganske enkel på papiret, men fy det ble tungt mot slutten. «Take your time», sto det fra Jon, og ja «I absolutely took my time». Jeg var på treningssenteret i totalt 2 timer og 20 minutter, det var tiden det tok å gjennomføre oppvarming og dagens program, uten å kjøre meg helt tom.

img_4183

Heldigvis hadde jeg selskap av Madelen frem til jeg var litt over halvveis i mine 150 pullups. Det hjelper å skravle litt underveis. De 50 første med bredt grep, gikk overraskende bra. Startet optimistisk med 3 og 3. Deretter ble det 2 og 2. De siste 50 chinups, gikk fortsatt 2 og 2 til jeg var kommet til 125, fra 125 til 150 ble det en og en repetisjon, og det tok laaaang tid.

img_4206 img_4210

Rimelig kjørt i armene, det er så det rister, men superfornøyd med egen innsats. Dette er så mye morsommere enn 90 minutter langkjøring 😉

img_4204

Ha en herlig onsdag ❤

1 tanke på “150 pullups anyone?

  1. Tilbaketråkk: I love pullups! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s