I was not ready to get sick!

Jeg skulle jo ikke bli syk nå, denne uka skulle starte friskt med nytt treningsprogram.  «I was ready to get jacked, not sick». Allerede mandag etter jobb skjønte jeg at kroppen ikke var helt på topp. Jeg gjennomførte 90 minutter langkjøring på mølla, men pulsen lå høyere enn normalt. Da jeg kom hjem begynte jeg å få vondt i halsen.

IMG_3068

Jeg ble tettere og tettere i nesa, kroppen verket. Æsj! Jeg sov meg stort sett igjennom hele tirsdagen og onsdagen, som selvfølgelig resulterte i migrene på toppen av influensaen. Stakkars meg! Har sagt det før, jeg er utrolig dårlig på å være syk. Igår dro jeg på jobb, men etter litt over halv dag måtte jeg kaste inn håndkle. Dro til legen og fikk konstatert et noe høyt CRP nivå (58, skal være 5), i grenseland mellom bakterie og virusinfeksjon. Fikk Cosylan (for hosten), og beskjed om å komme tilbake dersom dette ikke gikk over av seg selv. Jeg som hadde håpet på en mirakelkur;)

IMG_3088

Idag er det fredag, våknet med en form som er mye bedre enn igår. Tusen takk for alle herlige «bli frisk» hilsninger dere har sendt. Setter stor pris på dem alle sammen. Siden formen var bedre, forsøkte jeg meg faktisk på en liten treningsøkt, det ble ganske enkelt:

100 pullups
100 dips
100 pushups

IMG_3319

Da satser jeg på at formen bare fortsetter en vei, opp! Frank og jeg starter nemlig ferie idag, og er allerede på god vei til vårt vakre Valdres ❤ God helg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s