I’m ready to get jacked!

Sommeren går mot slutten dere, i neste uke er det allerede starten på september. Juli og august, har vært min «fri periode». Det vil si at jeg har trent akkurat det jeg føler for, uten å følge et program. Jeg har alltid en plan for uka, og dagene, men jeg har selv styrt treningen min. Neste uke derimot, ligger det et kliss nytt treningsprogram klart. Jon har kalt det «Heidi get jacked», og jeg er klar. 15 uker hvor fokus er å bli ennå bedre på pullups, knebøy, og markløft. I tillegg er det lagt inn en del løping. Jeg har fremdeles ikke skjøvet målet mitt om å komme under 50 minutter på 10 km, helt bort. Det betyr at jeg må klare å løpe 1 minutt og 47 sekunder raskere. Om 15 uker er jeg forhåpentligvis ennå sterkere, ennå raskere, og klar for 2017.

IMG_3051

Hanne og jeg har nemlig allerede meldt oss på hinderløp for 2017, vi skal bli rå på hinderløp. 8. plassen forrige helg, ga oss definitivt mersmak. Tidligere løp har målet kun vært å gjennomføre, og ha det gøy. Det skal vi fortsatt, men helst med en god plassering 🙂

IMG_2635

I morgen er det ny uke, nytt program, nye muligheter. Uken starter med 90 minutter rolig joggetur. Det er kjedelig det, men jeg skal komme meg igjennom det som er kjedelig også. Innerst inne vet jeg at all treningen ikke kan være på høygir, dersom jeg skal bli en raskere løper. Er du klar for en ny uke, ny høst og nye utfordinger? Det er i alle fall jeg. I’m ready to get jacked!!

IMG_3047 IMG_3050

Ha en fin søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s