Wake up, it’s time to lift!

Den siste uken har det ikke vært så mye «Heidi on fire» på trening. Hektiske dager på jobb, gjør at jeg har manglet energien jeg vanligvis har på trening. Søndagens Viking Race, var en råtøff påkjenning, da jeg på forhånd hadde følt meg sliten. Idag kjørte jeg faktisk hjem, parkerte bilen i garasjen, og tenkte at idag orker jeg ikke å trene. Etter fem minutter på sofaen, dro jeg allikevel på meg treningstøy. Jeg var ikke veldig opplagt da jeg sto i garderoben. Fra teksten kan det se ut til at jeg hadde tenkt å ta treningsøkten i garderoben 😉 Litt trøtt.

gggggJeg dro meg selv ut av garderoben, varmet opp, og kjørte igang med dagens pullups. Det er dag 32 i mitt pullups program fra Jon, jeg skulle gjennomføre 10/9/9/9/9 pullups, men failet. Det ble 10/9/9/8/7, og fortsatt følte jeg meg trøtt. Jeg vurderte å dra hjem. Allikevel fortsatte jeg, fordi jeg vet at treningen nesten uten unntak får meg ovenpå igjen. Etterhvert våknet jeg, og treningsøkten ble absolutt ikke så værst:

10/9/9/8/7 Pullups
6×6 markløft
4×8 sittende roing
4×12 enarmsroing m/hantel
4×15 stående lat pushdown

ccc7

Da jeg kjørte fra senteret, følte jeg meg utrolig mer våken og opplagt. Humøret var også på topp. For meg med kronikerstatus grunnet migrene, er trening medisin. Treningen gir meg det overskuddet jeg trenger i hverdagen!

qqq

Ha en nydelig kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s