I’m on fire!

Det føles i alle fall sånn om dagen. Med unntak av en økt denne uka, hvor jeg følte at ting var tungt, så har treningen gått som en lek de siste ukene. Mye av dette skyldes at jeg sjelden trener alene. Jeg er så heldig å ha både Frank, og flere venninner å trene sammen med. Jeg sier det igjen, det å trene sammen med noen andre, det gir så sinnsykt mye ekstra motivasjon, du klarer å pushe deg selv hardere, og yter mer.

I går hadde jeg en herlig styrkeøkt med min svigerinne. Jeg startet økten med å gjennomføre dag 23 i mitt 48 dagers pullupsprogram fra Jon. Det betydde 9,9,9,9,8 pullups. Jeg tuller ikke, jeg følte jeg fløy opp og ned av den stanga i går. Da Jon sa at han skulle ta meg til 15 repetisjoner «in no time», så tenkte jeg haha. Nå begynner jeg faktisk å tro at jeg kommer til å klare 15 repetisjoner. Du kan se en liten filmsnutt av gårsdagens pullups på min instagram @heiditindvik.

IMG_2416

I dag ble det trening alene, det vil si, jeg hadde jo med meg min bestevenn vektvesten. Jeg løp med 5 kg som sist, og da jeg kom til svingen der jeg enten kan ta til venstre og løpe rett i underkant av 8 km, eller løpe rett frem og løpe 10 km, så tenkte jeg på Frank, og ordene hans fra i går. «Motivation will die, let discipline take its place». Dermed løp jeg rett frem, og gjennomførte 10km med vektvest alene. Det hjalp å tenke på den setningen, og at jeg skulle slå tida Madelen og jeg løp på for 2 uker siden. Jeg slo tida med 2 minutter, og kom meg i «mål» på 1.01.00.

IMG_2410

Nå er det bare en uke igjen til Hanne og jeg skal igjennom vårt tredje OCR løp, denne gangen er det 10km under Viking Race som står for tur. Vi får håpe jeg fortsatt er «on fire» neste helg.

Ha en strålende søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s