Hekta på CrossFit!

Jeg blir fysisk dårlig, og faktisk litt kvalm og nervøs før disse CrossFit øktene. I dag hadde jeg egentlig ikke lyst på frokost, og jeg har ALLTID lyst på frokost. Det er ikke så veldig synd på meg, for jeg kjørte på med 4 hjemmebakte brødskiver allikevel, og klokka åtte satte Geir, Madelen, ei venninne av Madelen, og jeg kursen mot Tønsberg igjen. Det er åpent hus hos SB CrossFit i hele august, og en perfekt mulighet til å teste ut CrossFit.

IMG_2265

Jeg ble ikke mindre nervøs da jeg så dagens WOD. Cluster? Hva er en cluster? Heldigvis ble alle øvelsene gått igjennom denne gangen også. Først var det altså 30 clusters a 30 kg for jenter, og 40 kg for gutta, gjennomført på tid.

Deretter clean&jerk med kettlebells (2×12 kg), 10 kalorier Assault bike, 8 burpees m/hopp over boks og 15 meter sled push/prawler (cirka 150 kg). Du startet på ny øvelse hvert minutt, totalt 12 minutter, 3 runder av hver øvelse. Det høres ikke så ille ut? Vel, siste runden med burpees var det ikke mye hopping over boks, lignet mer på krabbing over boksen;) Det ligger en liten snutt på min instagram konto @heiditindvik.

IMG_2266

Tilslutt var det en liten bonus for de som ønsket det, og det kunne vi selvfølgelig ikke si nei til. Det inneholdt nemlig pullups 🙂 Kipping pullups i 20 sekunder, eller strikte pullups i cirka 10 sekunder. Jeg kan ikke kipping pullups, så kjørte strikte. Deretter ti sekunders pause, etterfulgt av 20 sekunder mountainclimber, åtte runder.

IMG_2274

Etter to ganger på besøk hos SB CrossFit, så er jeg litt hekta. Jeg skal kjøpe meg et klippekort, og gjennomføre noen CrossFit økter innimellom. Intenst, hardt og med blodsmak i munnen, akkurat slik jeg liker det ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s