CrossFit lørdag!

I dag har jeg endelig fått prøvd crossfit for første gang. Madelen spurte om jeg ville være med, og jeg sa selvfølgelig ikke nei. Det er alltid gøy å prøve noe nytt, litt utenfor komfortsonen. Klokken ti satte vi kursen mot Tønsberg, der det er åpent hus i hele august hos SB CrossFit. Det var Hanne, Hege, Madelen, Geir (Madelen’s samboer) og jeg. Madelen og Geir har vært der tidligere, men for oss tre andre var det første gang. Jeg ble gira med engang jeg kom på innsiden av døra, det er som en lekeplass for voksne. Klatretau, ringer, monkeybars og masse plass – perfekt.

IMG_1935

Vi ble tatt godt imot, og alle øvelsene ble vist før vi gikk igang med dagens WOD.

IMG_1948

Hanne og jeg teamet selvfølgelig opp, «the killer chicks style all the way». Vi satte i gang med roingen, og på et tidspunkt ropte faktisk Hanne «Heidi, du må spare noen krefter til etterpå». Det er lett å glemme at man må porsjonere ut kreftene, når musikken pumper, og alt du vil er å komme først i mål 😉 Wall walks gikk greit, men den airdyne sykkelen, den blir jeg ikke venner med. Fytti det er sabla tungt. Her under oppvarmingen:

IMG_1963

Wallballs har jeg aldri gjort tidligere, jeg sleit med teknikken, og brukte altfor mye krefter med armene, noe jeg fikk svi for senere. Burpees er og blir vondt, men de 70 dumbbell thruster’ne etterpå var ennå vondere. Vi avsluttet med 50 toes to bar, og 50 ab-mat situps, det var vel det som gjorde minst vondt.

Gøy? Sinnsykt gøy! Hanne og jeg ble bare slått av Geir og Camilla, som er trener hos SB CrossFit. Vi har jo et vanvittig konkurranseinstinkt, og var selvfølgelig veldig fornøyd med egen innsats. Madelen og Hege kom på en rå tredje plass, så det var halleluja stemning i bilen på veien hjem.

IMG_1945

IMG_1940

IMG_1943

Dette kommer vi definitivt til å gjøre igjen. Utrolig gøy å kunne dra sammen en hel gjeng for å trene, og ha det gøy (vondt) sammen.

IMG_1958

Selvfølgelig var det også tid til «å leke» litt, som sagt, det er som en lekeplass for voksne som liker å pine seg selv 😉

IMG_1957 IMG_1961

First you feel like dying, then you feel reborn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s