Stronger together!

Hanne og jeg møttes for ganske nøyaktig to år siden, da Hanne ble ansatt som innkjøper i avdelingen der jeg jobber. Det var kjærlighet ved første blikk, da vi fant ut at begge ganske nylig hadde fått øynene opp for tyngre styrketrening. Hanne hadde allerede noen chins inne, mens jeg fremdeles jobbet med negative repetisjoner og strikk. I starten var det ikke så mange treningsøkter vi fikk til sammen, da Hanne bor i Oslo, og jeg i Holmestrand, men noen økter fikk vi til. Hanne er ei vanvittig tøff jente, med bein i nesa, masse sprudlende energi, og sterk som få. Hun er absolutt ikke «strong for a girl, she is just strong». I fjor fikk hun pushet meg til å melde meg på mitt første løp noensinne. Det ble 10 km under Drammens Maraton, som en oppvarming til galskapen Toughest, som vi skulle gjennomføre helga etter.

IMG_2464  9

Etter Toughest har det blitt flere og flere økter sammen. Jeg har vært i Oslo, og Hanne har kommet til Holmestrand. Vi har gjennomført Tough Viking i juni, og nå i august blir det 10 km Viking Race.

9eed1181-773b-43f3-90f1-dd06c12c9e5a

IMG_4980 IMG_7114

Nå er vi så heldige at vi har fått et fantastisk flott treningstilbud på jobb. Det er faktisk et fullverdig treningssenter med romaskiner, tredemøller, masse vekter, og ikke minst pullupsstang. Nå trener vi sammen fast minst en gang i uka. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg setter pris på disse øktene. Det er skravling, latter, løftetryner, og beinhard jobbing. En ting er i alle fall helt sikkert, man yter så utrolig mye mer, og presser seg selv hardere når man er to som heier på hverandre. Selvfølgelig har vi også konkurranseinstinkt som få, så det er ingen av oss som frivillig gir seg før den andre, her pusher vi til det er tomt. Hanne; tusen takk for at du er deg! Jeg digger deg, jeg digger øktene våre, og jeg digger at vi gjør hverandre sterkere ❤

IMG_1877

Det er rett og slett ekte treningsglede ❤

1 tanke på “Stronger together!

  1. Tilbaketråkk: Make each other great! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s