Sjokoladekake med kesam

Sjokoladekake er noe av det beste jeg vet. Jeg har lenge brukt Funksjonell Mat sin kakemiks, sunnere og smaker helt fantastisk. Du tilsetter bare egg, vann og olje. Denne gangen byttet jeg derimot ut oljen, med en hel boks laktosefri mager kesam. Jeg lot kaken steke i 40 minutter på 175 grader, og den ble vanvittig saftig. Glasuren på toppen ble mitt favorittpålegg fra Iherb, Dark Chocolate Dreams, yummi.

IMG_4443

Perfekt kos til helgen ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s