I love sweet potatoes 

Jeg elsker søtpotet, jeg kunne antakeligvis spist det hver dag, yummi. Frank og jeg har ofte søtpotetmos eller søtpotetfries til både torsk og laks. Denne gangen har jeg forsøkt en ny vri, karbonadekjøttdeig og grønnsaker, på en seng av søtpotet. Det ble utrolig godt.

Skjær opp søtpotet i tynne skiver, ha litt havsalt og pepper over, stek i ovnen på bakepapir i cirka 15-20 min, 180 grader.

IMG_3173

Stek karbonadekjøttdeig, og smak til med ønsket krydder. Jeg brukte cayennepepper, paprika og hjemmelaget tacokrydder. Skjær opp litt vårløk, rødløk og paprika.

Når søtpotetene begynner å bli ferdig stekt, ta ut brettet av ovnen, og strø karbonadedeig og grønnsaker jevnt over søtpotetene. Topp med revet ost. Sett brettet inn i ovnen igjen, og stek i 3-4 minutter, til osten har smeltet.

IMG_3176

Server med salsa på toppen av det hele, og kos deg!

IMG_3180

Ha en herlig kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s