Hooked on Hoka 2 og vektvest!

De gærne har det godt! Tok i dag med meg vektvesten, og mine nye Hoka løpesko, og ble med Frank til Geithus/Furumo. Frank skulle gå på rulleskøyter, og jeg planla en sprintøkt på den fine friidrettsbanen. Det var godt over 20 grader, da jeg etter oppvarming tredde på meg vektvesten. Jeg hadde lagt igjen noen vektposer hjemme, så vesten veide 6,25 kg.

IMG_0424 IMG_0405

Det ble i alle fall svettefest, og noen ganger lurer jeg på hvorfor man frivillig driver å piner seg selv på denne måten. Sannheten er at jeg innerst inne elsker det. Jeg elsker å trene så svetten siler, kjenne at jeg har brukt kroppen, at musklene er slitne, og at pulsen går til himmels. Mine nye Hoka sko var en sann fornøyelse å løpe på. Jeg har tidligere sverget til Asics sine Kayano sko, men med innleggsåle, kan selv jeg med overpronasjon løpe på disse magiske Hoka skoene. Det er som å løpe på luft bortover, hvis du ser bort fra vektvesten jeg hadde på meg 😉

IMG_0441

Dagens økt ble som følger:

10 x 100 meter sprint m/6,25 kg vektvest
10 x 100 meter sprint u/vektvest

5 x trappeløp m/6,25 kg vektvest
5 x trappeløp u/vektvest

3 x 10 «boxjump» på steinblokk m/6,25 kg vektvest
3 x10 «boxjump» på steinblokk u/vektvest

IMG_0454 IMG_0418

IMG_0374 IMG_0430

God søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s