Hooked on Hoka!

Ferien nærmer seg slutten, mandag er det tilbake på jobb. Frank og jeg har hatt tre fantastisk herlige uker. 16 av dagene har vi tilbrakt på hytta, i vakre Valdres. Mange timer har vi tilbrakt med våre nyinnkjøpte Hoka fjellsko på føttene, som var helt fantastiske å gå på! Frank har lenge vært hekta på Hoka sine sko til løping, mens jeg har vært mer skeptisk, med tanke på at jeg overpronerer ganske kraftig. Det problemet løste vi ganske enkelt med å kjøpe en innleggssåle, som bygger opp på innsiden av foten.

IMG_0958

Skoene har like mye demping som de heftigste dempede løpeskoene til Hoka, men var allikevel stabile i stein og ur – og hadde et fantastisk feste på våt stein. I tillegg pustet de vanvittig godt, det var aldri antydning til å bli klam på føttene. Vi har gått 10 mil i ferien, og ganske mange høydemeter. Disse skoene har vært helt fantastiske på føttene.

IMG_0743

Frank har i mange år slitt mye med smerter under føttene på grunn av plantar fascitt (kronisk betennelse i sene/bindevev under foten), og langvarig gange/løp på hardt terreng har vært utfordrende. Med Hoka-fjellskoene kunne han gå i timesvis, nesten uten smerter. Anbefaler disse skoene på det varmest; de er lette, stabile, vanntette – og vanvittig godt dempet. Vi er definitivt hooked on Hoka!

IMG_7579

Norge er ikke skapt for å sitte på ræva, og det har vi så visst ikke gjort i ferien. Det ble som sagt 10 mil gående i fjellet, en løpetur på 11,5 km, 2 styrkeøkter og 2 sykkelturer på stølsveier (50 km). Her kommer et lite bildedryss fra våre dager til fjells.

IMG_7698 IMG_7393 IMG_7304 IMG_1238 BEBF27B0-DE9C-4C4C-96D7-85D9D1072A8D

Frank 2 Frank4 Frank 10 2 (2)

IMG_7557

IMG_1242 2

Ha en fortsatt fin sommer ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s