Never stop believing in yourself!

Denne fredagen tar jeg helg med ekstra god samvittighet. Jeg er så stolt av meg selv, smilet går nesten rundt hodet. Hele denne uka har vært dedikert til makstester, og gamle perser har blitt slått hele 5 ganger.

Det startet med markløft forrige søndag, hvor jeg faktisk forsøkte meg to ganger på 115 kg, men måtte gi opp på 112,5 kg. Tirsdag overrasket jeg meg selv med hele 12 pullups. Onsdag var det knebøy og chins m/vekt. Knebøy er ikke min sterke side, men jeg flyttet persen med 5 kg, og endte på 85 kg. I tillegg dro jeg meg selv opp med 15 kg ekstra i chins.

IMG_3627

Makstestene var over, men jeg var ikke fornøyd med markløftet. I dag bestemte jeg meg for å forsøke igjen. Jeg dro frem killer instinktet, tok en ekstra titt i speilet, og sa til meg selv «you can do this, lift that shit». 115 kg, boom, den satt, seigt løft, men stanga gikk opp.

 

I morgen starter jeg dagen med Madelen, det blir bakkeintervaller før frokost. Senere blir det en styrkeøkt med min fineste svigerinne, vi skal leke oss med monkeybar og annen egenvektstrening. Gleder meg allerede.

IMG_3640

Never stop believing in yourself!

God helg ❤

2 tanker på “Never stop believing in yourself!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s