12!!!!! Pullups

Det er fortsatt ganske uvirkelig, jeg har sett på videoen flere ganger, og telt antall repetisjoner, og ja, jeg klarte 12 pullups på makstesten min i dag. Etter søndagens «nedtur» , så var definitivt dette en helt rå opptur. Jeg har tidligere klart 10 pullups, men jeg hadde aldri fått godkjent dem i konkurranse. Teknikken var absolutt ikke bra, jeg brukte beina fra repetisjon nummer 4, og sparker meg oppover.

 

De siste ukene har jeg jobbet med teknikken. Jeg har testet maks to ganger i løpet av mitt ni ukers program fra Jon. Første gangen klarte jeg 8 pullups, og for 1 1/2 uke tilbake klarte jeg 9. I dag trodde jeg innerst inne at jeg kom til å klare 9, men håpet på 10.

Jeg varmet opp med 3×10 «shoulder dislocates.», etterfulgt av 4×1 pullups. Jeg merket allerede ved første oppvarmingspullups, at det gikk lett å dra seg opp. Så da jeg satte i gang gikk det forholdsvis greit til 8 repetisjoner. Nummer 9 og 10 gikk også greit, tungt, men greit. Nummer 11 og 12 var seige, men fy flate jeg kom meg opp. Teknikken er også blitt mye bedre, og disse tolv hadde jeg fått godkjent i konkurranse.

 

Du får betalt for hardt arbeid, det er ikke tvil. Ett år tilbake var jeg på 2-3 pullups, i dag klarte jeg 12. I tillegg veier jeg 3-4 kg mer enn jeg gjorde på denne tiden i fjor. Jeg er så stolt! Jenter; jeg vet det er mange der ute som tenker at jeg klarer aldri en pullups. Det gjør du, du må bare jobbe for å nå målet ditt. Det er ubeskrivelig herlig deilig når du klarer det!

IMG_3576

Hard work pays off ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s