I was hoping for more…. but still new PR

I dag var dagen da jeg skulle ha makstest i markløft. Jeg var så gira, oppe klokka halv syv, spiste stor frokost og drakk kaffe. I hodet mitt hadde jeg gått igjennom løftet hundre ganger, sett for meg at jeg skulle løfte 120 kg. Jeg klarte ikke å vente, og dro ned på senteret etter frokost. Jeg rodde i 2-3 min, og gikk igjennom en oppvarmingsrutine som jeg hadde fått fra Jon. I was ready! Planen var å jobbe meg opp til 120 kg, på følgende måte:

10-20 repetisjoner m/ 20kg
5-7 repetisjoner m/ 40kg
3 repetisjoner m/ 60kg
1 repetisjon m/ 80kg
1 repetisjon m/ 90kg
1 rpetisjon m/100 kg

Dersom 100 gikk lett, skulle jeg gå direkte opp til 115 kg. Dersom jeg klarte 115 kg, skulle jeg vente 7-8 minutter, før jeg forsøkte meg på 120 kg. Jeg gikk rett fra 100 kg, til 120 kg. Det gikk ikke! Sånn ser trynet ut, når du ikke får opp stanga.

IMG_3292

Jeg dro hjem, sur, lei meg, begynte å gråte i det jeg kom inn døra. Æsj. Gikk å la meg, sov en time, spiste litt mer mat, drakk mer kaffe, og trøstespiste melkesjokolade. Klokka halv to dro jeg ned igjen, og la lista noe lavere. Jeg gjennomførte samme oppvarming, og bestemte meg for at 112,5 kg, skulle opp! Det gikk! Det må har vært melkesjokoladen som kicket inn.

 

Ventet 7-8 minutter og forsøkte 115 kg, det gikk ikke. Det var bare ikke min dag. Uansett ble det pers med 2,5 kg. Jeg har økt fra 100 kg til 112,5 kg på under et halvt år, for ikke å snakke om at jeg for 2 år siden ikke klarte å løfte 60 kg i mark. Jeg skal klare 120 kg, jeg må bare jobbe ennå litt mer før den sitter.

IMG_3317

Snart kommer Frank hjem fra guttetur, og vi skal kose oss med søndagstaco og sannsynligvis fotball på tv. Ha en strålende kveld ❤

 

1 tanke på “I was hoping for more…. but still new PR

  1. Tilbaketråkk: 12!!!!! Pullups | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s