Tar du utfordringen?

Jeg har en utfordring til deg, og regner selvfølgelig med at du tar den på strak arm. Dersom du er litt lei av løping, sykling, for ikke å snakke om den superkjedelige elipsemaskinen, så kan jeg anbefale romaskinen som variasjon. Det er vanvittig bra trening for hele kroppen, og du får opp pulsen ganske kjapt.

IMG_3141

Utfordringen….. Ro 5000 meter, hver 500 meter hopper du av romaskinen, og gjennomfører 20 kettlebell swings, før du ror videre. Jeg setter alltid romaskinen på det tyngste hakket, som er 10 og bruker en 20 kg kettlebell, men bruk det du klarer, utfordrende blir det uansett. Jeg lover! Still inn romaskinen på «nedtelling», det er kanskje ikke så motiverende når du har 4500 meter igjen, men det er sykt motiverende når du har kommet deg over halvveis, og innser at dette klarer du.

 

Dette er både en fysisk og psykisk test. Jeg har gjennomført denne en gang i uka, de siste tre ukene, etter knebøy, step ups, bulgarske utfall og mer knebøy. I dag hadde jeg i tillegg løpt bakkeintervaller på morningen, så beina var ganske tunge, men jeg kom igjennom.

VBZT9294

Kvelden skal tilbringes på sofaen, med Zeroh gele og fotball på tv. Tror jammen jeg skal få med meg en episode eller to av Skam også, har blitt hekta – ups 😉

Ha en herlig kveld ❤

2 tanker på “Tar du utfordringen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s