Tough Viking 2016

Dagen igår hadde jeg grugledet meg til lenge. Jeg visste at løypa sannsynligvis var hakket tøffere en Toughest ifjor. Tough Viking går for å være Nordens tøffeste og mest brutale hinderløype. Da jeg våknet igår med migrene, hadde jeg mest lyst til å grine. Jeg bestemte meg for å ta en migrene tablett. Smertene forsvant, men vanligvis blir jeg ufattelig trøtt, kvalm, og får hjertebank. Igår tok nok adrenalinet overhånd, for da vi kjørte mot Oslo, var jeg overhodet ikke trøtt. Da startskuddet smalt, var jeg bare sinnsykt gira.

IMG_7032

Hanne og jeg løp sammen med Jon og Martin. Jon er eier av That Damned Gym i Oslo, og Martin trener der sammen med Hanne. I tillegg fikk vi følge av Yassmine, han som skulle løpe sammen med henne hadde trukket seg, så hun joinet laget vårt. Det ble 10 km gjennom gjørme, snø, ild, og 10 000 volt strøm. Motbakker fra helvete, klatring, monkeybars, ramper osv. Løypa ser du på bildet under.

TV_Banskiss_oslo_2016_web_utanram-01

Jeg merket fort at formen min er blitt mye bedre siden sist vi gjennomførte Toughest. Styrken er en helt annen, og da Hanne og jeg hang oss i veggen på et av de første hindrene, dro oss opp som i pullups, og klartet over til heiarop fra vaktene, da steg selvtilliten. «Bra jobba jenter, sånn skal det gjøres». Hinder etter hinder la vi bak oss, og kilometerne gikk som en lek.

IMG_7102 IMG_7106 IMG_7097 IMG_7090

Vi hadde det utrolig gøy i løypa, masse latter, pushet hverandre oppover monsterbakker, og over hinder. Fantastisk team. Energien lyser igjennom på bildene, med gjørme i trynet, sand og jord mellom tenna, herlig.

IMG_7108

IMG_7114

IMG_7070 IMG_7065

IMG_7081

Mot slutten ventet noen av de tyngste hindrene, dipwalk, monkeybar, og en rampe hvor man måtte løpe opp, ta tak i et tau og dra seg opp. Vi var sultne, og slitne, men adrenalinet i kroppen pushet oss fremover i løypa.

IMG_7134 IMG_7122

IMG_7144 IMG_7154 IMG_7171

IMG_7180

IMG_7189 IMG_7202

Da vi nærmet oss mål var det bare 10 000 volt med strøm igjen, Hanne og jeg lå litt foran de andre, og løp i mål i kjent stil, hånd i hånd.

IMG_7208IMG_7210

IMG_7223

Jeg hadde som nevnt grugledet meg til denne dagen, redd for at jeg skulle sinke. Visste ikke hvor sterke og raske gutta var, og visste at Hanne er råsterk og rask. Men vet dere hva, igår «rula» jeg den løypa, og klarte absolutt alle hindrene med glans. Jenter er ofte for strenge mot seg selv, for min del er det slutt. Jeg skal slutte å undervurdere meg selv, jeg er rå!! Sammen med Hanne er jeg ennå råere, vi gjør hverandre sterke og gode. Uendelig takknemlig for å ha en så herlig, god, og rå jente i livet mitt som deg Hanne ❤

IMG_7233

IMG_7225

Frank og Bjørn (Hanne’s kjæreste), ville ikke ha oss med inn i bilen før vi hadde vasket oss. Det var ingen dusjer tilgjengelig, så vi hoppet i vannet, med de gjørmete klærne på.

IMG_7236

Det er Frank som har tatt alle de fantastisk herlige bildene av oss underveis. Det var 214 bilder, utrolig gøy å ha som minne fra denne rå dagen.

Tough Viking 2017, we are ready! Tror muligens vi stiller i Elite klassen neste år Hanne ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s