Bakkeintervaller til frokost

Noen uker tilbake spurte Madelen, som er PT på senteret der jeg trener, om jeg ville være med å løpe bakkeintervaller. Jeg sier sjelden nei til fysiske utfordringer, og ble selvfølgelig med. Vi har en skikkelig «møkkabakke» her i Holmestrand, nemlig Hvitsteinbakken. På vinteren er det nesten ingen som kjører verken opp, eller ned der, fordi det er så bratt og glatt. Vi bestemte oss for at den bakken måtte være perfekt.

IMG_2055

Vi forsøker å få til en bakkeintervalløkt i uken, og har stort sett gjennomført økten før frokost. Det er ikke alle dagene det har vært like strålende vær, men i dag var det sol og 20 grader før klokka åtte. Fantastisk! Vi løper 10 drag, og nei, vi løper ikke opp HELE bakken. Det er mulig vi må begynne med det, da vår løping i denne bakken har ført til at det planlegges motbakkeløp. Jeg sier også sjelden nei til å vise frem trynet mitt, og stilte selvfølgelig opp da lokalavisa ville skrive en sak om dette. Bare synd for meg, at journalisten har glemt å skrive mitt navn i artikkelen. Om ikke annet, så er det jeg som er først opp bakken på bildet 😉

FullSizeRender

Herlig start på dagen, det kan jeg love deg. Frokost smaker sjelden så godt som når du kommer skrubbsulten hjem fra en bra økt. Digger morgenøktene i bakken!

IMG_2107

Nyt solen og sommervarmen – ha en strålende kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s