Det er «bare» oss to!

Imorgen, den 23 mai, er det 7 års siden Frank og jeg giftet oss. Jeg kan nesten ikke forstå at det har gått 7 år! Det er ingen tvil om at årene med Frank, har vært mine beste år. Vi har vært igjennom mye sammen, måttet takle en veldig tøff periode da vi mistet Frank’s mamma, men vi har kommet sterkere ut av det sammen.

Høydeskrekken vant over Besseggen

Dette blogginnlegget har jeg vært veldig usikker på om jeg skulle publisere, det er egentlig en privat sak. Allikevel har det vært såpass mange spørsmål og kommentarer, spørsmål jeg har unnlatt å svare på. Hvorfor? Fordi jeg føler at verden ikke har aksept for vårt valg.

Når folk spør, er det bare dere to, så ja, det er «bare» oss to, og for oss er det nok. Allikevel kommer spørsmålene. «Når skal dere ha barn?», «Nå er det på tide med barn», «det er bare å sette i gang», «du blir ikke yngre» «du kommer til å angre dersom du ikke får barn», «du vet ikke hva du går glipp av» osv osv. Jeg har unnvikt kommentarene og spørsmålene mange ganger, ledd det bort,  jeg har til og med løyet, og sagt vi ikke kan få barn. Sannheten er at Frank og jeg har valgt å ikke få barn, vi er frivillig barnfrie. Det kjennes litt deilig å endelig ha sagt det, men også skummelt. Nettopp fordi dette temaet er så tabubelagt.

Frank og Heidi

Egoistisk? Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har tenkt, stakkars mamma og pappa, svigerfar, som ikke får bli besteforeldre til våre barn. Men, oppi det hele, så har vi måttet tenke på oss selv, og hva vi ønsker. Er dere ikke glad i barn? Jo, det er vi. Vi er tante og onkel til to nydelige gutter, som vi er ufattelig glad i. Har vi sagt nei til meningen med livet? Det er det sikkert mange som mener. Vi føler selv at vi har sagt ja til et liv med mening, selv uten barn. Vi har vært igjennom mange runder, og for oss er dette et riktig valg. Så ja, det er bare oss to, og Frank jeg elsker å være bare oss to. Jeg elsker livet med deg. Jeg elsker hver eneste dag med deg.

Ever thine.
Ever mine.
Ever Ours.

HF4_102

Gratulerer med bryllupsdagen i morgen min elskede ❤

18 tanker på “Det er «bare» oss to!

 1. Så fint å lese Heidi❤️ Ingen andres valg enn deres! RESPEKT❤️ Selv 38 år og ingen barn, og kjenner igjen alle spørsmålene. Den gangen jeg hadde «mulighet» for mange år siden, (var i det forholdet i 12 år) var det ikke noe tema for meg, da jeg ville ut av et «jævlig» forhold!!! Men jobber til daglig med barn, og har en herlig tantejente og «reservemamma» til en jente 9 år og gutt 14 år. Så ingen tvil om at jeg er glad i barn😀 Men ingen andre har noe med valgene i våres EGET liv❤️ Ha en fin kveld og en herlig bryllupsdag i morgen❤️

  Likt av 1 person

 2. Hei snuppa! Det er jo så dumt når man må forsvare de valgene man tar her i livet, er jo opp til hver enkelt hva man vil ha og ikke ha! Og uansett hva som er grunnen bak er det jo støtte man ønsker! Jeg støtter deg og dere hvis det er dette som er det riktige for dere 😊
  Det ser forressten ut til at du har et meget innholdsrikt liv Heidi 😘 Kos og klem

  Likt av 1 person

 3. Jeg og min mann har også tatt det valget, for mange år siden. Så jeg kjenner igjen det du skriver. Jeg føler meg heldig som har møtt drømmemannen som har samme ønsker som meg, å være barnefri. Og det har jo du også. Ikke alle som er så heldig!
  Fint at du skriver om dette, Heidi!

  Likt av 1 person

   • Og jeg tror at folk som spør om dette ikke mener noe vondt med det. De er vant med at par som har vært sammen noen år og når en viss alder får barn, og er kanskje selv litt «baby-crazy», så da regner de med at nå blir det baby! Vi fikk mange spørsmål i starten, men nå er det nesten ingen som kommenterer. De fleste jeg forteller det til nå skjønner at folk er forskjellig og tar andre valg. Det var helt annerledes da vi var på tur i India, der er dette med å få barn enda sterkere «meningen med livet» og det virker som vi «tapte ansikt» og de synes synd på oss da vi sa at vi ikke hadde barn. De forstod ikke valget med at vi ikke ville ha, så det sa vi nesten aldri der! Jeg skjønner at dere kan bli lei av å forklare, men anbefaler å ta kommentarene dere får med humør og tenkt at folk er nysgjerrige og vil dere vel, og de tror det er å få barn.

    Liker

 4. Heia dere 😊 Og deres valg og for å være åpne om det💛💛 Alle vil ikke ha barn og alle vil ikke leve et A4 liv. Jeg får veldig mange av de samme spørsmålene i forhold til at jeg har lyst til å holde på med idrett fortsatt og bare jobbe 50%.
  Viktig at du skriver om det, tror mange setter pris på det 😊

  Likt av 1 person

 5. Tilbaketråkk: God helg! | heiditindvik.com

 6. Tilbaketråkk: Året 2016 | heiditindvik.com

 7. Tilbaketråkk: I februar finner du meg i Treningsforum! | heiditindvik.com

 8. Tilbaketråkk: It’s ok to live a life others don’t understand! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s