Bruk naturen, tren ute!

Håper alle har hatt en deilig pinsehelg, og 17 mai feiring. Frank og jeg dro til fjells, til hytta vår i Valdres, tror nesten ikke man kan få det mer nasjonalromatisk på nasjonaldagen. Vi fikk oss to deilige løpeturer, både 1 pinsedag, og 17 mai. Rein idyll, blant kuer, sauer, snøkledde fjelltopper, norske flagg, og sol fra klar himmel. Så idyllisk at jeg nesten, bare nesten, glemte at Frank har så sinnsykt mye bedre kondisjon enn meg. Det er jo det han driver med, kondisjonsidrett, så selv om jeg er i god form, så ligger ikke akkurat jeg å flyter i sone 1, når vi skal opp 320 høydemeter. Det ble uansett en tur på 12 km, og en på 10 km. Fantastisk herlig å trene ute, tiltross for at jeg sliter litt mer med pusten enn sidemannen.

IMG_1055

IMG_1056IMG_0902

IMG_1066

De to andre dagene ble det også utetrening. På pinseaften kjørte jeg følgende økt:

3×15 knebøy
3×10 knebøy m/trestokk
3×15 utfall per bein
3×10 knebøy til siden (Cossack squats)
3xmaks pullups i tre
5xmaks beinhev hengende i tre

Pushup intervall:
4×30/30 pushups
3 min pause
4×30/30 pushups
3 min pause
4×30/30 pushups
3 min pause

IMG_0898

På 2 pinsedag ble det en veldig kjapp økt, da mesteparten av dagen gikk med til å male på hytta.

3xmaks pullups i tre
3×10 biceps curl m/stein
3×10 burpees
3×10 knebøy med hopp

IMG_1098

Håper det deilige været fortsetter fremover, endelig har det blitt litt varme i luften også. Snøen er i ferd med å forsvinne, selv i fjellet. Det går mot sommer ❤

IMG_0957 IMG_0965 IMG_0941

Jeg har hatt treningsfri idag. Hodet har vært lite samarbeidsvillig de siste ukene, og i går kom migrenen snikende igjen. Dagene på fjellet har jeg derimot vært i fin form. Da jeg i dag våknet med hovne øyne og kløe i halsen i tillegg, innså jeg at det kan være et snev av allergi. Kanskje derfor jeg har slitt med migrene også. Jeg har i alle fall fått kjøpt en pakke Zyrtec, så satser vi på at det hjelper. I morgen er det trening med råeste Hanne. Gleder meg allerede!

Ha en herlig kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s