Rosa lykke

Det har blitt treningsfri på meg idag, da jeg våknet imorges med migrene. Nå er formen mye bedre, så skal kose meg med gelé av Zeroh saft med villbringebær. Det er helt på sin plass på en torsdag. Jeg har delt denne oppskriften tidligere, men her kommer den igjen.

IMG_0651

2 dl saft (Villbringebær)
8 dl vann
1 pakke gelatinplater

Ha vann og saft i en kjele, sammen med gelatinplatene. Varm opp på svak varme, til gelatinplatene er helt oppløst. Hell deretter over i en stor skål, eller i små porsjonsskåler. Sett kaldt i kjøleskap i cirka 5 timer. Jeg toppet det hele med bringebær og en ny variant Kesam m/bringebær. Rosa lykke ❤

yum

Ha en fin kveld ❤

1 tanke på “Rosa lykke

  1. Tilbaketråkk: Tar du utfordringen? | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s