Mental test og tvilling pullups

I dag skulle jeg både bestige et fjell, og igjennom en mental test. Ikke dårlig på en onsdag. Jeg er over gjennomsnittet glad i å bestige fjelltopper, så tenkte at dette skulle gå greit, jeg var litt mer bekymret for den mental testen oppi det hele. Før jeg skulle bestige fjellet, var det andre ting som skulle gjennomføres. Idag har jeg gått litt utenom programmet til Jon på styrkedelen. Dagens økt besto av følgende:

3×10 knebøy u/vekt
W2H (work up to heavy) knebøy. Jeg jobbet meg opp til 75 kg
4×5 knebøy, 65 kg
4×12 hip thrust, 60 kg
4×10 rygghev, 15 kg
4×15 pull through, 40 kg

Så sto dette fjellet for tur, nemlig «Kettlebell Mountain». Dersom du ikke har vært der, så kan jeg anbefale en tur. Det tar ikke kjempe lang tid å komme dit, men det er ganske vondt. Det kan faktisk oppleves som en mental test.

IMG_0512

Siden jeg ikke er helt god i hodet, så tror jeg jammen jeg skal prøve meg med 20kg, når jeg skal bestige dette fjellet neste uke.

IMG_0637 IMG_0647

I går hadde Hanne og jeg en herlig økt på Mester Grønn Sporty, vår sporty personaldirektør Rita, ble også med på deler av økten vår. Herlig med så mange spreke kollegaer. Hanne og jeg kjørte denne økten. Hanne gjennomførte ennå flere pullups enn forrige uke, og jeg klarte å gjennomføre alle mine pullups sett m/vekt på 5 kg. Det hjalp også å ha Hanne foran meg på 20 min med dips/roing i slynge og pushups. Jeg gjennomførte 6 runder, en runde mer enn sist. Hanne klarte hele 7 runder. Mye latter, løftetryner og energi, digg!!

IMG_0447 IMG_0440

Vet ikke helt hva vi skal kalle denne øvelsen, men enhånds tvillingpullups er kanskje beskrivende. Gøy var det i alle fall, du kan se video på både min og Hanne sin Instagram konto.

IMG_0648

Ha en herlig kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s