Hipp Hurra bloggen er 1 år

10 mai, det er akkurat ett år siden jeg lanserte bloggen min. Treningsblogg, i et hav av andre treningsblogger. Det jeg ønsket, var å motivere andre til å trene. Frank sa engang til meg, at han kan sende en Heidi på trening, og få igjen en annen. Høres kanskje litt rart ut, men hva trening gjør med deg både psykisk og fysisk, det er ganske rått. Det er verdens beste medisin!

IMG_7634IMG_8005

IMG_9823

Min lille blogg, har motivert, og min instagramkonto har vokst til over 2000 følgere. Det har vært mer enn 17000 visninger på bloggen min det siste året. Det er selvfølgelig mest trafikk, de dagene jeg poster innlegg, men den siste tiden har bloggen begynt å leve sitt eget liv, også utenom dagene med nye innlegg. Mitt mest sette innlegg i 2015 er fortsatt Lapskaustrening, med over 500 besøkende. Merkelig nok, (eller kanskje ikke), så er innlegget om treningstightser mitt mest besøkte i 2016. Vi jenter får som sagt aldri nok tightser.

IMG_9848

Tusen takk til alle dere som leser bloggen. Tusen takk alle dere herlige jenter der ute, som heier på hverandre, dere vet hvem dere er, jeg setter umåtelig stor pris på dere, og all feedback dere gir. Tusen takk til Frank, min tålmodig mann som stadig må ta bilder, eller filme når kona skal gjøre sprell til bloggen. Du er min største støttespiller, og inspirasjon. Kjenner få med en vinnerskalle som deg. I love you to the moon and back.

IMG_8228

Hanne, min herligste treningspartner og venninne, som alltid ivrig fotograferer, heier og filmer våre treningsøkter. Du er en stor motivasjon og inspirasjon for meg, og tar meg alltid med på ting hvor jeg må ut av komfortsonen min. Tough Viking, here we come! Vi er og blir «the killer chicks», digger deg!

IMG_4980

Det å starte blogg da jeg var 35 år, var skummelt, men nå synes jeg det er mest artig. og min metabolske alder er fortsatt 20 år. Muskelmassen holder meg ung, og bicepsen har vokst det siste året (mai 2015 vs mai 2016), vil det si at jeg stadig blir yngre?

IMG_4011

IMG_7634

Igjen tusen tusen takk for at dere følger og leser. Håper jeg kan fortsette å inspirere, også det neste året som kommer. Ha en nydelig dag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s