Yummi hjemmelaget softis

Synes veldig synd på meg selv, som har blitt syk i finværet. Jeg hadde gledet meg til trening ute i sola, men sånn ble det ikke i går. Når du har vondt i halsen, og kroppen verker, da smaker det ekstra godt med is. Jeg er generelt vanvittig glad i is, det sklir rett ned, uansett hvor mett jeg er. I går kveld slang jeg sammen deilig softis til kvelds, og serverte med jordbær. Oppskriften fant jeg på kriweb, men gjorde om litt på mengdene av innhold. Det ble vanvittig godt!

IMG_0286

2 bananer (fryst i biter)
2 ss sjokoladeprotein
1 ts kakaopulver
1 ts sukrin gold
3 ss vann

La bananbitene tine noen minutter i en bolle. Ha resten av ingrediensene i samme bollen, og mos alt sammen med stavmikser til du får en deilig myk softis. Nyt ❤

IMG_0283

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s