Syrefest på sklibrett

Igår gjennomførte jeg en litt annerledes treningsøkt. Jeg ble med Frank for å gå sklibrett, som er en del av basetreningen for Frank i oppkjøring mot ny issesong. Det er rett og slett et brett som man sklir frem og tilbake på, hvor man trener skøyteteknikk, og fysisk kapasitet i skøytestilling.

IMG_0233

Jeg tenkte at dette skulle bli gøy, men skjønte vel allerede da Frank sa han gledet seg til at jeg skulle ha syrefest i beina, at det kom til å bli vondt. Ikke er det lett heller, inn med hofta, eller var det ut? Dypere ned, du skal falle innover, ikke trampe rett ned osv osv. Det ble litt mye å tenke på for en stakkars blondine;) Jeg skjønner godt at skøyteløpere får fine rumper, for au, denne kjente jeg godt. Så godt at dagens økt med markløft ble altfor tung, så skal du prøve dette, ikke gjør det dagen før tunge markløft.

Jeg kjørte først min egen økt:
3×10 knebøy
3×5 knebøy, 20 kg
3×10 step ups, 2×5 kg
3×10 bulgarske utfall, 2×5 kg
Knebøy:
W2H (work up to heavy)
EMOM 10 minutter, 3x 70-75% av 1 RM
(Gjennomfør 3 repetisjoner ved starten av første minutt, 3 repetisjoner på starten av andre minutt osv, til det har gått 10 minutter).

Deretter sklibrett og 20 minutter tøying. Skøytefrua fikk kjørt seg, og treneren var ganske streng, bare se på filmklippet fra gårsdagens økt.


Frank gikk 7×6 minutter på sklibrett, og da er det rolig intensitet for han sin del. Til info så holdt jeg i maks 2 minutter av gangen.

IMG_0239

Siden jeg liker å ha det litt vondt, så er det høyst sannsynlig at jeg blir med tilbake på skøytebrakka. I alle fall siden treneren er såpass kjekk ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s