Hviledag og back gains

I går var Frank og jeg på middag hos et vennepar av oss. Jeg hadde gjort meg klar, og skulle bare slenge på meg blusen før vi skulle dra. Den hadde jeg ikke hatt på meg siden i fjor våres, og fikk meg en overraskelse. Back gains!!

FullSizeRender (003)

Det var bare å finne noe annet å ha på seg, for blusen var i ferd med å spjære over ryggen. Jeg lo, og tenkte at mailen jeg fikk fra Hanne på fredag passet ganske godt. Hun sendte meg en mail med følgende quote: «Skinny girls look good in clothes, fit girls look good naked». Blusen så i alle fall ikke bra ut på min kropp lenger.

I dag fant jeg frem et bilde som er tatt sommeren 2014, da jeg startet å trene styrke for alvor. Bildet er dessverre veldig uskarpt, men det er i alle fall tydelig at det har skjedd en del på i underkant av to år.

IMG_7382 hhh

I dag har jeg hatt hviledag, på en søndag, noe som er veldig ulikt meg. Jeg har allerede gjennomført de tre første ukene av Jon sitt program, og det passet derfor fint med en hviledag før jeg starter på del to av programmet i morgen. Huset er vasket, fått tatt sol, lest bok og magasiner. Frank har vært ute på lang sykkeltur, og ikveld blir det taco og Beck på tv. For en deilig søndag!

FullSizeRender

God 1 mai ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s