Banankake med ny vri

Jeg elsker banankake, eller bananbrød, som kanskje er mer riktig. Du finner oppskriften på den jeg vanligvis baker her. Jeg kutter den opp i stykker, og fryser ned, slik at Frank og jeg kan ha den med på jobben som et deilig mellommåltid. I går laget jeg derimot denne deilige kaken med en ny vri. Banankake med smak av sjokolade, ja takk. Det ble bare super digg.

FullSizeRender

150 gram havremel
40 gram sjokoladeproteinpulver
2 ss kakaopulver
3 bananer
3 egg
1 dl melk
2 ss sukrin gold
2 ts bakepulver

Mos bananer i en bolle med en stavmikser. Ha i resten av ingrediensene, og miks alt sammen til en glatt og fin røre med stavmikseren. Røren skal være litt flytende. Ha bakepapir i en brødform, og hell røren over i formen. Stek midt i ovnen på 175 grader, i 45-50 minutter.

FullSizeRender (1)

Jeg skal love deg at denne smakte godt, da jeg kom inn døren etter å ha løpt bakkeintervaller med Madelen. Vi løp i Hvitsteinbakken her i Holmestrand, og den er bratt. 12 drag ble det, juhuuu, det kan i alle fall bare gå en vei, og det er oppover, bokstavelig talt. Måtte jogge en liten runde i skogen da jeg kom hjem, for å vaske ut litt av beina.

IMG_9838 IMG_9833

Ha en fin torsdag, snart er det helg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s