Magisk!

At vinterens fineste skitur skulle komme i slutten av april, hadde jeg aldri trodd, men det gjorde den. Det har vært mange fine skiturer gjennom vinteren, med strålende vær, og denne helgen var intet unntak. Allikevel var det noe helt magisk i fjellet denne helgen. Frank og jeg gikk hele lørdagen, i en tynn ulltrøye, med sola stekende i ansiktet, ikke et vindpust, i magisk landskap. Smøresjefen Frank hadde sørget for perfekte ski. Det var nesten ikke et menneske i løypene, det var rett og slett magisk. Jeg tror bildene taler for seg.

IMG_9340 IMG_9361 IMG_9427

IMG_9379

IMG_9393 IMG_9442 IMG_9439

IMG_9394

IMG_9384 IMG_9385

Det er vel det man kan kalle en real vitamininnsprøyting. Jeg er i alle fall hoppende klar for en ny uke, og har allerede gjennomført ukas første økt. Hvor jeg løftet blytunge serier i markløft. En liten snutt fra dagens løft finner dere på min instagram konto.

IMG_9470

Ha en strålende sprek uke ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s