2 for 1 eller 1 for 2

Jeg har kjørt to økter i en og samme økt i dag. Jeg tok liksågodt både søndag, og mandagsøkta, i en og samme økt. Får jeg da bare uttelling for en økt? Siden to økter ble gjennomført som en økt, så bør jeg jo få uttelling for to? Blondie issues on a sunday;)

IMG_8707

Kanskje litt vanskelig å henge med, men jeg gjorde altså dette, for å ligge litt på forskudd. Jeg lider av «snill pike syndromet», og siden jeg ikke har mulighet til å gjennomføre alle fem øktene til uka, så måtte jeg altså slå sammen to, for å få gjennomført alt jeg skal. Når Jon har brukt tid og krefter på å lage program til meg, ja da skal jeg i alle fall gjennomføre.

Oppvarming
3×10 knebøy
3×5 knebøy m/kettlebell, 16kg
3×10 step ups
3×10 bulgarske utfall

Markløft
W2H (Work up to heavy, jobbet meg opp til 85 kg)
4×4, 90 kg
Jeg skulle ifølge programmet øke med 5 kg, og løfte 4×4 på 95 kg i dag, men jeg hadde ikke sjans. Jeg klarte 2 repetisjoner, stopp. Markløft var helt vanvittig tungt i dag. Gårsdagens tunge pullups sitter i, og jeg skulle egentlig hatt en hviledag før denne økta. Jeg surmulte litt fordi jeg måtte gå ned til 90 kg, men så bestemte jeg meg for at det ikke skulle ødelegge hele økta. Jeg har hatt EN hviledag etter at jeg gikk i kjellær’n på 10km forrige helg, det er ikke rart kroppen er sliten.

IMG_8711

Knebøy
W2H (Work up to heavy, jobbet meg opp til 70 kg)
3×1, 40kg – 10 sekunders stopp i bunn

IMG_8747

3x500m roing, 2 minutters pause mellom.
30 pullups
Etterfulgt av lek i crossfit stativet, og 15 minutter med mobilitetstrening. Jeg er stiv som en stokk, og burde sikkert trent yoga. 15 minutter (skulle egentlig vært 20), får holde på en søndag, når man har kjørt 2for1.

Fornøyd meg egen innsats, ikke dårlig å starte mandagen på en søndag. I kveld blir det ferdigpizza og smågodt. Frank jobber denne helgen, og frua gidder ikke kokkelere i dag. Så til alle dere som trodde jeg bare spiste spinat og brokkoli, så feil kan man ta.

IMG_8739

God søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s