Ny motivasjon på en mandag!

Ny uke, og ny motivasjon. Denne uka starter jeg på helt nytt treningsprogram fra Jon, som driver That Damned Gym i Oslo. Dette er også treneren til min venninne, og kollega Hanne. Hanne og jeg skal løpe Tough Viking 4 juni, så nå starter oppladningen. Programmet går over 9 uker, hvor 3 og 3 uker er like. Treningen vil være mer crossfit inspirert, og ulikt mye av det jeg har gjort tidligere. Fokuset er å bli bedre på pullups, markløft og knebøy. Det er også en del roing i programmet, så målet er å komme meg opp på samme nivå som Olaf Tufte, haha.

IMG_8203

Skal i alle fall bli bedre på roing, det er sikkert. Det er 5 økter i uken, og i tillegg vil jeg legge inn en dag hvor jeg løper. Dette blir enten løpeturer utendørs, eller intervaller på mølla. Tough Viking er et hinderløp, det er derfor viktig å kunne utføre hindrene, som krever styrke, med relativt høy puls. Jeg har trua på at dette programmet kommer til å forberede meg godt. Ukas første økt er gjennomført, en grei start, selv om alt føltes tungt i dag. Det står også noe om en «mental test» utover i ukene som kommer, så det er vel bare å glede seg.

Oppvarming
3×10 knebøy
3×5 knebøy m/kettlebell, 16kg
3×10 utfall

Markløft
W2H – work up to heavy.
10 repetisjoner m/stanga, 20 kg
6 repetisjoner, 40 kg
3 repetisjoner, 60 kg
2 repetisjoner, 70 kg
1 repetisjon, 80 kg
4×4, 90 kg (som er 80% av min 1 RM)

IMG_8206

Kjekkasen min Frank, var også med på trening i dag. Han kjørte serier på 135 kg.

IMG_8204

3x500m roing (100% innsats)
Første runde gikk unna på 1:55, deretter 1:58 og siste runde 2:08.
Selvfølgelig er romaskinen stilt inn på det tyngste, nemlig 10.

30 pullups, fytti det var tungt etter tre runder på romaskinen.

 IMG_8183

IMG_8189

Ha en sprek uke ❤

2 tanker på “Ny motivasjon på en mandag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s