Nye uke, nye muligheter!

Ny uke, nye muligheter. Denne uken byr i alle fall på muligheter, muligheter til ny pers på 10km. Jeg er litt usikker på formen, men håper at jeg i allefall kommer meg under 51:52, som jeg løp på i september. Målet er selvfølgelig å havne rett under 50 minutter.

FullSizeRender

Både Frank og jeg skal løpe 10 km, og siste forberedelser skal gjøres denne uken. Denne gangen skal jeg høre på min mann, ingen hard trening på bein denne uka, og ingen hard løping. Han er jo tross alt kondisjonseksperten i vår lille familie på tre. Katten vår Tigris, har ikke så mye meninger om hverken kondisjon eller styrke. Hun er sofagrisen i familien, og lengter mest etter late sommerdager i gresset.

store display

Anyway, planen for uken er derfor følgende:

Mandag: 45 min jogg i sone 1. Seks innlagte 100 meters spurter. Denne har jeg allerede gjennomført. Klar tale fra Frank, ingen sone 3 og 4 her. Jeg fikk lov å bikke så vidt opp i sone 2, men da skulle det ligge lavt. Jeg har 30 minutter i sone 1, og 11 minutter lavt i sone 2. I tillegg 4 minutter gange som oppvarming, hvor jeg ikke engang tikket inn i sone 1.

Tirsdag: Fri
Onsdag: 15 minutter oppvarming (sone 1), 8×1 minutt i konkurrannsefart, 15 minutter nedtrapping (sone 1).
Torsdag: Fri
Fredag: 20 minutter jogg i sone 1, 2-3 minutter i konkurransefart.
Lørdag: Konkurransedagen.

Det blir ingen styrketrening denne uken, men Frank og jeg hadde en herlig økt i går. Sunday funday at the gym, og en liten filmsnutt fra gårsdagen.

Stay strong togheter og ha en herlig uke ❤

IMG_7807

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s