Kjellærn er et fint sted….

Gå i kjellærn, grus på, sa Frank før jeg skulle igang med dagens økt. Det er bare å ta frem killer chick innstinktet, sa Hanne. Før økta var jeg høy på livet, dette skulle gå som en lek. Planen var å ha en skikkelig kjellerøkt på mølla, for å booste formen før Holmestrand Maraton lørdag 9 april.

IMG_7437

Først varmet jeg opp i 10 minutter. Jeg løp 3 km i konkurransefart, deretter 5 minutters aktiv pause, nye 3 km i konkurransefart, 5 minutters aktiv pause, før de siste 3 kilometerne. Det vil si at jeg fikk 9 km, på 12 km/t. Nedtrapping på 10 minutter etter siste draget. Det første draget vurderte jeg å skru opp farten, det siste draget vurderte jeg å hoppe av mølla og spy.

IMG_7449

Jeg er dårlig til å jobbe med meg selv når det kommer til kondisjon, men jeg kom igjennom. Forsøkte å se for meg målstreken, og at jeg løp over den etter 49 minutter og 57 sekunder. Det var bare det at jeg begynte å tenke på den målstreken litt for tidlig, sånn cirka når jeg hadde igjen 13 minutter av siste draget…. Allikevel klarte jeg å kjøre opp farta til 15 km/t de siste 30 sekundene. Vi får håpe det holder, at jeg klarer å besøke kjellærn i underkant av 50 minutter lørdag 9 april. Det sies at det er en rask løype, og kjellærn er et fint sted, i alle fall når du er ferdig.

IMG_7441

Ha en herlig kveld ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s