6 mil på ski og uante mengder marsipan!

Jeg håper alle har hatt en herlig påske. Frank og jeg har kost oss på hytta vår, og vært uendelig heldig med været. Sola skinner visst alltid i Valdres. Mamma og Pappa tok også turen opp til oss ett par netter, koselig med besøk. Vi har gått på ski hver eneste dag, totalt ble det 6 mil på ski, og en løpetur på 10,5 km. I tillegg har vi inntatt uante mengder med påskemarsipan, og masse god mat. Kokken i huset har selvfølgelig disket opp med følgende nydelige retter:

Spekemat med eggerøre og potetsalat
Oksestek med ovnsbakte rotgrønnsaker og poteter
Fiskesuppe i tomatsaus, med blåskjell og laks
Taco (den ene dagen Heidi hadde ansvar for middag hihi)
Ryggfilet av torsk med pestopasta og grønnsaker

Jeg lar bildene tale for seg, som sagt, sola skinner alltid i Valdres.

IMG_6784

IMG_6939

ølappelsin

IMG_7280

IMG_7269 IMG_7274

IMG_7219 heidi

IMG_6955

IMG_7188 IMG_6886

En liten videosnutt fra dagene ble det også, slike dager kan jeg leve lenge på.

Idag satte vi snuta hjemover tidlig, for å unngå kø på veien hjem. Vi var såpass tidlig hjemme at vi rakk en 4×4 økt på mølla. Jeg følte meg bra i beina og kroppen, det har gjort godt med lange skiturer og mye frisk luft. Tiltross for at jeg ikke har løpt like mye som jeg skulle ønske, så gleder jeg meg til Holmestrand Maraton 9 april. Frank er i helt syyyyykt god form, og løp 4×4 draga sine på 18 km/t, mens jeg var fornøyd med 13,4 km/t.

IMG_7260

Ha en nydellig uke ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s