Tunfisksandwich og Sandefjord Open

I helgen laget Frank og jeg noe skikkelig godt og ikke minst sunt til lunsj, nemlig tunfisksandwich. Du trenger følgende:

2 avocado
1/2 rødløk
1 chili
1-2 hvitløksfedd
1 lime
2 bokser tunfisk
1/2 rød paprika
10 cherrytomater
Salt & Pepper

Ha avocado, rødløk, chili, hvitløk og saften fra en lime i en bolle, mos med stavmikser. Bruk en sleiv og vend deretter inn 2 bokser med tunfisk, finhakket rød paprika og hakkede cherrytomater. Smak til med salt og pepper.

IMG_6871

Ha brødskiver i brødrister og legg den deilige tunfiskmiksen oppå skivene. Topp med dill, og sitron. Restene av tunfiskmiksen hadde vi sammen med speltlomper dagen etter, det var også utrolig godt. Yummi!

IMG_6874

Ellers må jeg skryte av min venninne og kollega Hanne Lulu, som stilte i sin første Athletic Fitness konkurranse, under Sandefjord Open i helgen. Vi var en hel gjeng som dro ned for å heie. Vi satt der alle sammen råstolte, og med tårer i øynene, da Hanne kom igjennom både posering og styrkeøvelser med glans. Hele 16 chins, 386 meter roing og 14 dips. Da Hanne’s navn også ble ropt opp videre til finalen, tok det helt av for oss på rad 10. Hun endte på en flott 6. plass. Denne jenta er så rå. Uansett plassering, så vant du i går Hanne. Du er og blir en vinner!

IMG_6914

IMG_6918

Ha en fin start på uken, snart er det påskeferie ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s