110 kg!

Etter forrige helgs maksløft på 105 kg i mark, fikk jeg mange tilbakemeldinger på at det så lett ut. Jeg bestemte meg derfor for å teste ett nytt maksløft i dag, 110 kg. Jeg hadde også med meg Frank på trening, og det er alltid ekstra motivasjonsboost. Så da Frank sa; «lift that shit», ja så gjorde jeg det. Jeg glemte visst teknikken, det ble absolutt ikke noe pent løft. 105 kilos løftet var mye penere, men hva gjør vel det, jeg løfta stanga på 110 kg!! Utrolig gøy å ha med Frank, er jo ekstra stas å løfte maks da. Håper 115 kilo ikke er langt unna, før sommeren i fjor hadde jeg maksløft på 80 kg, så det har vært en god økning det siste året.

I dag brukte vi god tid på trening, lekte oss med hodestående, håndstående, og mye coreøvelser. Elsker lørdager på trening, lite folk og god tid.

IMG_6879

IMG_6882

IMG_6876

Ha en fin lørdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s