Jenter som heier på jenter – tusen takk!

Tusen tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger jeg får fra dere hver eneste dag. Nå har Instagram kontoen min passert 1500 følgere, det er utrolig gøy. Tusen takk! Jeg som var en stor skeptiker til sosiale medier, er omvendt.

IMG_6814

Noen av dere føler jeg faktisk at jeg begynner å kjenne etterhvert. Det er så herlig med jenter som heier på jenter. Det er tynne jenter som vil bli trent, jenter som sliter med overvekt, styrkejenter, løpejenter, fitnessjenter, calisthenicsjenter, yogajenter, friluftsjenter. Det er jenter som sliter med sykdom, depresjoner osv. Alle heier vi på hverandre, gir hverandre motivasjon, og inspirerer hverandre. Dere imponerer på alle mulige måter. Jeg digger dere! Tusen takk for all inspirasjon dere gir, og all motivasjonsboost jeg får fra dere. Verdens beste heiagjeng! Fuck j(e)nteloven, vær stolt av deg selv ❤

IMG_6662

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s