Superenkel gryterett!

Ja, du leste riktig, du skal få et middagstips. Det er vel ingen hemmelighet at her i huset er det stort sett Frank som lager middagene. Jeg kan lage mat, jeg synes bare ikke det er så veldig gøy. Dersom det derimot er enkelt, og blir godt, ja da kan jeg godt lage middag. Denne retten er superenkel, og nei, den involverer ikke er Toro ferdigpose. Oppskriften er middag til 2 personer, men her ble det middagsrester igjen, som er super å ta med som lunsjmat. Jeg fant denne oppskriften på bloggen linnisfitness. Jeg har laget retten uten sukrin. Det du trenger:

IMG_6355

  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 boks kidneybønner
  • 400 g karbonadedeig
  • 100 g fullkorns ris
  • 1 rødløk
  • 1 chilli
  • 1 fedd hvitløk
  • 1 spiss-paprika,
  • 10-12 stk Champignon
  • Oregano, kajennepepper, salt, paprikakrydder (eller annet krydder du foretrekker)

IMG_6356

Kok opp ris i en kjele, og hakk opp rødløk, chilli, hvitløk, paprika og champignon. Stek karbonadedeig i en stekepanne. På slutten av steketiden har du rødløk, chilli, hvitløk, paprika og champignon i stekepannen, krydre etter smak. Når risen er ferdigkokt, tar du den over i en kjele, sammen med karbonadeblandingen. Hell over kidneybønner og hakkede tomater. La det hele småkoke noen minutter, og smak til med litt ekstra krydder. Server med frisk salat.

IMG_6357

Jeg var ute av huset på løpetur, før klokka var halv åtte i dag. Skal innrømme at det ikke fristet stort, da jeg åpnet gardinene, og så at det var tåkete og kaldt ute. Allikevel ble det hele 11,65 km før frokost. Skal love deg at nystekte rundstykker og kaffe smakte superdigg etter den løpeturen.

IMG_6361

Ha en nydelig lørdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s